CELEBRAREA CAMPIONILOR ȘCOLII NOASTRE

În data de 21.06.2024, la Școala Gimnzială ,,Alexandru Ioan Cuza” Fălticeni, a avut loc festivitatea de premiere a ,,campionilor” noștri: 30 de elevi care prin pasiune, talent, perseverență și multă, multă muncă au atins performanțe înalte în domenii diferite –de la matematică, educație tehnologică, educație religioasă la mai multe ramuri sportive – au fost celebrați astăzi, la final de an școlar, într-un cadru festiv.

         Prin acordarea unei diplome de merit și a unei sume simbolice de bani, conducerea școlii, alături de întreg corpul profesoral, a dorit să-și arate prețuirea pentru acești copii minunați, care ne fac cinste, dar și pentru fiecare familie în parte, care prin suport   constant a permis propriilor mlădițe să-și urmeze și  să-și atingă visul.

Cine a spus că este ușor să prinzi aripi, să poți zbura, să-ți împingi limitele atât de sus încât să poți atinge potențialul tău maxim? Nu este ușor, dar iată că pentru acești copii a fost totul posibil! Aristotel spunea că ,,rădăcinile educației sunt amare, dar roadele ei sunt dulci”. Nu putem decât să dorim campionilor și olimpicilor noștri să ajungă să guste din cele mai dulci roade ale educației și devenirii lor! Felicitări și mult succes, dragii noștri dragi!