Descoperind frumusețile naturii în Județul Neamț! 🌲🏞️

Pe 15 iunie 2024, elevii din clasele a II-a A și a V-a B de la Școala Gimnazială „Al. I. Cuza” Fălticeni au pornit într-o excursie de neuitat în județul Neamț, având ca temă „Să ne cunoaștem frumusețile naturii”. Sub îndrumarea profesorilor Negre Adriana, Haidău Adelina, Negre Simona și Andrieș Gabriela, micii aventurieri au explorat locuri pline de istorie și peisaje impresionante.

Obiectivele vizitate:

  • Mănăstirea Văratec
  • Mănăstirea Agapia
  • Mănăstirea Neamț
  • Casa memorială Ion Creangă – Humulești
  • Vânători – Neamț, Zimbrărie
  • Cetatea Neamț

Micii aventurieri din clasa a II-a A și mai mărișorii din clasa a V-a B au pornit într-o călătorie pentru a cunoaște frumusețile țării. Toată călătoria a fost sub cupola bunei dispoziții; fiecare moment, fiecare popas și loc vizitat a fost un prilej de bucurie și învățare.

La Mănăstirea Văratec și Agapia, elevii au admirat arhitectura și au aflat despre istoria acestor locuri sfinte. La Mănăstirea Neamț, s-au bucurat de liniștea și frumusețea peisajului. Casa memorială Ion Creangă din Humulești le-a oferit ocazia de a păși în lumea copilăriei marelui povestitor. La Zimbrăria din Vânători – Neamț, au avut ocazia să vadă îndeaproape zimbri, iar la Cetatea Neamț, au retrăit pagini de istorie.

Ne-am reîntors obosiți, dar mai bogați în cunoștințe și experiențe. Am făcut noi prieteni, ne-am simțit bine și abia așteptăm o nouă aventură pentru a descoperi alte comori ale țării noastre. 🚌🌟

Felicitări tuturor pentru participare și mulțumiri speciale profesorilor coordonatori pentru organizarea acestei experiențe minunate! 🌍✨