Școala Altfel – ziua 4

Povestea Școlii Altfel merge mai departe cu o zi specială, dedicată obiceiurilor și tradițiilor  specifice sărbătorilor de iarnă, Craciunului  și Anului Nou. Elevii Școlii  Gimnaziale ”Al. I. Cuza” au fost implicați în  activități care au marcat obiceiurile părinților și bunicilor noștri, au vizionat filme documentare și artistice , au creat scene  decorative pentru serbările de Crăciun, au cântat colinde, au prezentat  jocul caprelor, al urșilor,s-au bucurat de momente de sărbătoare, au retrăit emoții pe care le-au simțit cândva și strămoșii lo, cu intensități variate.

E vreme de smerenie, de primenire și întoarcere la sine, e vremea colindelor, a gândurilor bune a urărilor înălțătoare  și tuturor acestor valori, noi le-am dedicat momente speciale pentru ca încărcătura nostră sufletescă  să dea rod bun în anul care vine.

La porțile sufletului bat colindători,  vestitori ai Nașterii Domnului și ne pregătim să-i primim cum se cuvine, cu brațele deschise, cu colăcei, mere și nuci. Domnul fie cu noi!