Școala de Vară Generația TehnoWorld – ziua 1

🌞 Ziua de început a Școlii de Vară GTW #LearnToUnderstand a fost plină de energie și entuziasm! Exploratorii zâmbăreți și curioși care ni s-au alăturat astăzi au avut oportunitatea să-și dezvolte abilitățile și să exploreze noi orizonturi.

🕺Ziua ne-am început-o pe ritmuri de Zumba pentru a ne pune în mișcare cu toată energia pe care am pus-o la pachet de dimineață.

🤖 Cu mâinile dibace și imaginația lor creativă, cei mici au construit modele uimitoare de roboți din piese Lego! S-au transformat în adevărați ingineri, îmbinând elemente geometrice și descoperind fascinanta lume a tehnologiei.

🎨 Nici arta nu a fost uitată! Cu pensulele în mână, au transformat tăblițe de lemn în adevărate opere de artă.

🗣️ În plus, copiii au avut parte de două cursuri captivante. În primul rând, s-au aventurat în lumea englezei, învățând noi cuvinte și expresii.

😌 Al doilea curs a fost despre gestionarea și înțelegerea emoțiilor. Copiii au învățat cum să-și gestioneze îngrijorările și să își recunoască propriile emoții, pentru ca mai apoi să descopere alături de ceilalți modalități prin care emoțiile iau forma unor gânduri, comportamente sau trăiri fiziologice.

🌈 Ne bucurăm să vedem cum copiii noștri au abordat fiecare activitate cu pasiune și curaj. Abia așteptăm să vedem ce surprize și aventuri ne așteaptă mâine!