Școala de Vară Generația TehnoWorld – ziua 3

🌟 A treia zi a Școlii de Vară GTW #LearnToUnderstand ne-a cucerit din nou cu creativitatea și pasiunea participanților! Fiecare moment petrecut alături de ei a fost o adevărată încântare. Primul moment al zilei a constat într-o serie de jocuri energizante care i-au pus pe fugă și țopăială!

🤖 Încă o dată, cu entuziasm debordant, au construit modele ingenioase de roboți din piese Lego, punând în mișcare tot felul de mecanisme mai mult sau mai puțin complicate, perfecționate alături de trainerii de la Creative Engineering.

🎨 Colțul artistic de astăzi l-a avut ca maestru de ceremonii pe Mihai Pînzaru PIM, care așa cum deja ne-a obișnuit a lucrat neîncetat la portretele adulților și voluntarilor participanți la Școala de Vară. Într-un alt colț, dar tot artistic, copiii și-au pus imaginația la treabă decorând recipiente din sticlă. Culori strălucitoare, forme și idei îndrăznețe au dat viață obiectelor simple și au lăsat loc creativității lor să zboare liber.

🗣️ Nu putea să lipsească nici astăzi cursurile de engleză, unde micuții noștri exploratori au continuat să-și îmbogățească vocabularul și să câștige încredere în abilitățile lor de comunicare în această limbă globală.

😌 Cu gândul la dezvoltarea lor emoțională, copiii au participat la un atelier de conștientizare și comunicare a stării afective, învățând cum să-și înțeleagă și să-și exprime emoțiilr. În acest fel, ei devin mai conștienți de sine și de ceilalți din jur. Tot în această direcție joaca împreună are un efect terapeutic pentru cei mici, învățând reguli de interacțiune, rădbdarea față de ceilalți și moduri plăcute de a-și petrece timpul liber. Le mulțumim voluntarilor Grupului Local de Tineret „Aripi în Europa” Fălticeni pentru crearea unui spațiu de joacă interactiv și sigur!

🌈 Suntem mândri să vedem cum fiecare copil crește în cadrul acestei comunități educative. Pasiunea lor pentru cunoaștere și dorința de a se dezvolta ne inspiră pe toți să fim mai buni și să înțelegem mai profund lumea din jurul nostru.