Școala de Vară Generația TehnoWorld – ziua 4

🌞 A patra zi a Școlii de Vară GTW #LearnToUnderstand a fost una plină de distracție și aventură! Participanții și-au început dimineața cu zâmbete și energie, gata să exploreze activitățile de astăzi.

💃 Într-un ritm antrenant de Zumba, au dat startul zilei cu mișcare și voie bună. Dansul și exercițiile le-au adus bucurie și au încărcat atmosfera cu pozitivitate.

🤖 Apoi, micuții noștri ingineri în devenire au prins viață în Orașul Verde, construit din roboți Lego. Fiecare copil și-a adus contribuția creativă la acest oraș al inovației și tehnologiei.

🎲 După o pauză plină de voie bună și energie, a venit timpul pentru jocuri de societate captivante. Catan, Dixit, Jenga și Dooble le-au pus la încercare abilitățile strategice și creativitatea celor mici, creând momente de amuzament și colaborare.

🗣️ În fiecare activitate desfășurată, am văzut cum copiii noștri s-au deschis, au colaborat și au învățat unii de la alții. Școala de Vară GTW #LearnToUnderstand nu este doar despre dezvoltarea abilităților, ci și despre construirea de prietenii și conexiuni durabile.